هشتمین شورای زنان فرهیخته استان البرز در تاریخ 95/5/3 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تشکیل جلسه داد.

۰۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۷ کد : ۹۰۱ اطلاعیه ها
در این جلسه که با حضور اعضای حقوقی و حقیقی برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کتاب وحی، سرکار خانم دکتر پرهیزکار رییس شورا، از مجموعه دو جلدی " شناخت نامه بانوان عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز " که به همت شورای زنان فرهیخته و استادان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و واحدهای تابعه تهیه و تدوین شده است ، رونمایی کرده و اظهار داشت که رزومه 181 بانوی عضو هیات علمی تمام وقت با هدف شناساندن توان علمی و اجرایی ایشان و بهره مندی از این توانائی ها در این مجموعه گردآوری شده که امیدواریم در آینده به غنای این مجموعه افزوده گردد.

در ادامه این جلسه دو قرارداد و تفاهم نامه بسیار مهم و موثر فی ما بین کمیته بانوان فرهیخته و حوزه معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی منعقد شد که براساس مفاداین قراردادها ازاین پس بسیاری از نشست ها ، کارگاه ها، طرح های کمیته بانوان فرهیخته به طور مشترک و با حمایت دو حوزه پژوهشی و فرهنگی انجام خواهد شد.

همچنین مقرر شد کارگاه قوانین جزایی چک برای بانوان استاد و کارمند در تاریخ 25 مرداد 95 برگزار گردد.

و نیز مقرر شد در همایش هفته دولت "زنان، کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی" که استانداری متولی برگزاری آن است ، کمیته بانوان فرهیخته نیز مشارکت داشته باشد.