نشست تخصصی سلامت بانوان شورای زنان فرهیخته استان البرز

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۲ کد : ۸۰۴ اطلاعیه ها
نشست تخصصی سلامت بانوان شورای زنان فرهیخته استان البرز

شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ،نشست تخصصی سلامت بانوان را با حضور متخصصان ،محققان و پژوهشگران حوزه سلامت در تاریخ 94/12/12 در دبیرخانه هیات امنا استان برگزار نمود.

با توجه به اینکه نیمی از جمعیت جامعه را زنان تشکیل می دهند بدون هیچ شکی این قشر نقش بسزایی در حفظ سلامت خانواده و جامعه دارند.بنابراین هر نوع برنامه ریزی و تلاش برای توانمند سازی زنان،تضمینی برای داشتن کودکانی سالم،خانواده ای محکم و اجتماعی متعالی است.

با این نگاه محورهای اصلی این نشست عبارت بودند از:

• تعریف سلامت،شناسایی عوامل موثر در ارتقاءسلامت زنان ،شناسایی آسیب ها و موانع جدی در ارتقاءسلامت زنان و..وبا توجه به یافته ها و نتایج تحقیقات ارائه شده در این مورد و در نهایت ارائه راهکارها و پیشنهادات کاربردی برای بالا بردن بینش و رفتار زنان در حوزه سلامت.