شورای زنان فرهیخته استان البرز برگزار کرد: کارگاه آموزشی – تخصصی

۱۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۵ کد : ۷۹۹ اطلاعیه ها
شورای زنان فرهیخته استان البرز برگزار کرد: کارگاه آموزشی – تخصصی "توان مند سازی بانوان با محور خود باوری
شورای زنان فرهیخته استان البرز برگزار کرد: کارگاه آموزشی – تخصصی

با حضور بانوان عضو شورا و برخی از اعضای هیات علمی زن دانشگاه در سالن شهید کولیوند دبیرخانه هیات امناء برگزار گردید.

در جلسه مذکور خانم دکتر سلحشور جامعه شناس به عنوان مدرس دو نکته کلیدی توانمندی زنان و دختران را در کسب تحصیلات و داشتن شغل ثابت اعلام نمودند.

وی اضافه کرد منظور از تحصیلات به دست آوردن آگاهی و شعوری فراتر از درک سایرین ( کسانی که فرصت آموختن تحصیل نداشته اند ) است . هم چنین مولفه اشتغال به دلیل ایجاد استقلال در تصمیم گیری و تقویت شخصیت جزو یکی از عوامل مهم توان مند سازی است .

از نظر ایشان مهمترین راه های رسیدن به خود باوری عبارتند از:درک فلسفه زندگی، خودشناسی، یافتن خواسته های درونی ترین لایه ی وجودی مان و شناختن عوامل بازدارنده برای تحقق آن خواسته ها.