به همت شورای زنان فرهیخته استان البرز، کارگاه یک روزه حقوق زن در خانواده به منظور آشنایی بانوان دانشگاهی " هیات علمی و غیر هیات علمی" برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۰ کد خبر : ۱۴۱۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۸۴

مدرس این کارگاه سرکار خانم دکتر فروزان اعلائی نوین عضو هیات علمی دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری در بخش نخست این کارگاه به بیان مصداقی آسیب های ناشی از عدم آگاهی زنان از حقوق خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی خود پرداخت و بر ضرورت برگزاری کارگاه با این موضوعات تاکید نمود . بخش دوم کارگاه به آشنایی زنان با حقوق مادی و معنوی در خانواده اختصاص داشت . در این بخش ضمن تشریح قوانین مکتوب به لزوم بازخوانی و اصلاح برخی از این قوانین با توجه به شرایط فعلی اجتماعی پرداخته شد و این بخش کارگاه با مشارکت حضار و به صورت کار گروه ادامه یافت . در پایان حاضران ضمن تشکر از شورای زنان برای برگزاری جلسه فوق، خواستار برپایی دوره هایی با موضوعات مشابه شدند.