شورای زنان فرهیخته استان البرز برگزار کرد:

نشست تخصصی هوش هیجانی شورای زنان فرهیخته

۰۴ آبان ۱۳۹۵ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۰۶۵ اطلاعیه ها

نشست علمی – تخصصی "تاثیر هوش هیجانی در افزایش موفقیت مدیران زن"مورخ 27/7/95 با حضور دوتن از استادان توانای دانشکده روانشناسی ،آقای دکتر حکمی و خانم دکتر زم (به عنوان کارشناس)و جمعی از مدیران زن (کارمند و هیئت علمی )در سالن شهید کولیوند دبیرخانه هیات امنای استان تشکیل گردید.

در آغاز جلسه ،خانم دکتر پرهیزکار- رییس شورا-با تاکید بر نقش زنان مدیر در کسب موفقیت های روزافزون دانشگاه،اهتمام در بالا بردن سطح دانش مدیریتی را از ویژگی های یک بانوی فرهیخته دانشگاهی دانست:

"در واقع اخذ مدرک تحصیلی یا مرتبه های علمی بالا به تنهایی برای موفقیت یا حتی پذیرش پست های اجرایی کافی نیست"شورای زنان با برپایی نشست ها و کارگاههایی از این دست در تلاش است تا راهکارهای دست یابی به مهارت های مدیریتی را آموزش دهد."

سپس نامبرده با طرح سوالاتی در خصوص هوش هیجانی از متخصصان حاضر،مباحثه را آغاز نمودند.آقای دکتر حکمی با ذکر مثال هایی روشن به طور مبسوط به تفاوت میان بهره هوشی و هوش هیجانی پرداختند و خانم دکتر زم نیز با طرح سوالاتی از حاضران به طور کاربردی مفاهیم هوش هیجانی را آموزش دادند.ایشان ضمن اکتسابی خواندن هوش هیجانی،اذعان نمودند برگزاری کارگاههای آموزشی با سلسله نشستهای مرتبط متوان راههای دست یابی به هوش هیجانی بالاتر را به افراد آموزش دهد.

#فایل صوتی این نشست در پیوند "شورای زنان فرهیخته"موجود است.